Eating Out: Bafo No Acampamento

    Veja também

    Eating Out: Bafo No Acampamento
    Eating Out 4: Drama Camp
    EUA | 2011 | 89’
    Diretor | Director Q. Allan Brocka

    A relação de Zack e Casey está por um fio, mas neste verão as coisas irão mudar no acampamento Dick Dickey’s, quando Zack conhece Benji e se sente instantaneamente atraído por ele. Mas Benji não quer interferir na relação dos dois e, para isso, finge ser

    Zack and Casey’s relationship is in a slump, but things are about to change this summer at Dick Dickey’s Drama Camp! When Zack meets Benji there is an instant connection. However, not wanting to interfere with Zack’s current relationship, Benji pretends t

    Filmografia do Diretor:

    2007-2008 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World
    2006 Boy Culture
    2005 Camp Michael Jackson
    2004 Village People
    2004 Eating Out
    2004 Porno Valley
    2003 Seventy
    2002 Roberta Loved
    1999 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the W

    São Paulo

    09/11/2012 22:00 hs Espaço Itaú de Cinema 3

    14/11/2012 21:00 hs CineSESC

    Rio de Janeiro

    25/11/2012 20:00 hs Estação Sesc Botafogo

    27/11/2012 18:00 hs Estação Sesc Botafogo

    Artigo anteriorEntrega Total
    Próximo artigoDireito De Amar